GUIDE: Bytte skjerm iPhone

iPhone 6s bytte skjerm

Guide / Veiledning

Har du knust din iPhone 6s og ønsker og reparere dette selv? Vi har laget steg for steg veiledning for deg som ønsker dette!
LES MER HER

iPhone 6 bytte skjerm

Guide / Veiledning

Dersom du vil bytte skjerm på din iPhone 6 på egenhånd,  anbefaler vi og ta en titt på vår “steg for steg” veiledning nedenfor.
LES MER HER

iPhone 6 plus bytte skjerm

Guide / Veiledning

Hvis du ønsker og bytte skjerm på din iPhone 6 plus selv, anbefaler vi deg og ta en titt på vår “steg for steg” veiledning.
LES MER HER

iPhone 5s bytte skjerm

Guide / Veiledning

Hvis du ønsker og bytte skjerm på din knuste iPhone 5s selv, kan du få hjelp fra oss! Vi har laget en enkel steg-for-steg veiledning.
LES MER HER

iPhone 5c bytte skjerm

Guide / Veiledning

Mange som velger og reparere sin iPhone 5c selv. Følg gjerne vår  “steg for steg” veiledning dersom du ønsker å reparere på egenhånd.
LES MER HER

iPhone 5 bytte skjerm

Guide / Veiledning

Tenker du og reparere din iPhone 5 selv? Vi anbefaler å ta en titt på vår “steg for steg” veiledning for iPhone reparasjoner.
LES MER HER

Verktøy du trenger

verktoy-for-a%cc%8a-reparere-iphone

ANBEFALT FRA OSS

Dersom målet er og spare mest mulig, anbefaler vi pakka på venstre side. Andre verktøy som er vist under “steg for steg veiledning” er kjekt og ha, men brukes veldig sjeldent. For deg som er nybegynner, anbefaler vi derfor den enkleste pakka.

KJØP VERKTØY

Deler til reparasjon

KVALITET ER VIKTIGST

Vi som har drevet såpass lenge med dette her, vet hvilken deler som er av høy kvalitet. Den hardeste jobben i denne bransjen, er nemlig og finne de riktige leverandørene. Dette har vi virkelig brukt ganske lang tid på, og vi kan trygt si at vi leverer deler som er 100% kvalitetssikret.

KJØP DELER